Omkring newdanishmodern.com

Hjemmesiden, newdanishmodern.com, er til for at give dig den boliginspiration som du er på udkig efter – gratis. Fokus vil være på den moderne danske indretning, hvor man vil forsøge at være på forkanten med det nye ­– new Danish moderne decor.

Trenden ændre sig konstant, og hvad der var nyt for bare et par uger siden, er nu ikke længere nyt. Hvad der var nyt for år siden, kan pludselig være moderne igen. Som almindelige forbruger kan det være svært at gennemskue dette, og ikke mindste, dyrt at følge med udviklingen. Vi fremsætter de nyeste trends, og sætter fokus på hvordan denne kan efterleves, uden at prisen skal være særlig høj.

I kan ikke gøre dette alene, og ønsker med jævne mellemrum at inddrage flere eksperter for at højne niveauet. Disse eksperter vil ikke kun have ekspertise indenfor boligindretningen, men også inden relevante niche områder – f.eks. en haveekspert, når tiden trend efterspørger planter i indretningen, og en håndværker, når trenden efterspørger DIY projekter i indretningen